Kotisivu
Deittisivusto aktiivisille 50-plussille
Kotisivu Menestystarinoita Kuinka tämä toimii?

Tietoa 50plusmatchista

Räätälöity deittisivusto aktiivisille 50-plussille. 50plusmatch aloitti toimintansa vuonna 2006. Halusimme rakentaa palvelun, joka tarjoaa käyttäjilleen etuna laajan tietokannan jäseniä, jotka kaikki täyttävät tärkeän kriterian: ikä.

Eurooppa deittailee MatchMediassa

50plusmatch on osa MatchMediaa, joka kasvaa jatkuvasti. Alankomaiden lisäksi toimimme Belgiassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Ja vaikka olemme kansainvälinen organisaatio, maakohtainen markkina-alue on meille aina tärkeä. Suomalaisten deittailu on erilaista kuin ruotsalaisten. Panostamme tähän, jokainen sivustomme on maakohtainen. Myös tämä kuuluu räätälöintiin.

Tulevaisuus mukana 50plusmatchissa

Kehitämme palvelua jatkuvasti tehdäksemme oikean kumppanin löytämisen entistä helpommaksi. Seuraamme sosiaalisen median kehitystä aktiivisesti, jotta pystymme hyödyntämään ja tuomaan käyttöösi sen viimeisimmät innovaatiot sivustollamme.

50plusmatch sinulle

Mitä tulee käyttöhelppouteen ja asiakaspalveluun, kuuluu 50plusmatch valiojoukkoon. Jos lähetät meille postia, vastaamme nopeasti. Meitä on usein kiitetty henkilökohtaisesta palveluksestamme. Palvelumme on myös turvallinen ja hienotunteinen: suojelemme yksityisyyttäsi ja siksi tarkistamme kaikki profiilit yksitellen. Ja kun löydät oikean kumppanin, voit olla varma siitä, että emme ota sinuun enää yhteyttä. Onnellinen loppu, kukapa ei sitä haluaisi?

50plusmatchin tiedot

50plusmatch.fi
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
The Netherlands

Tietoa 50plusmatchista - Yksityisyys - Käyttöehdot - Usein kysyttyjä kysymyksiä - Ota yhteyttä

Mobiilisivustolle
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.fi