Kotisivu
Deittisivusto aktiivisille 50-plussille
Kotisivu Menestystarinoita Kuinka tämä toimii?

Menestystarinoita

Deittailu 50plusmatch-sivustolla kannattaa. Tältä vaikuttaa, kun katsomme monia saamiamme viestejä jäseniltä, jotka ovat löytäneet suhteen sivustolla.

Paula ja Keijo

Miksi valitsitte nettideittailun ja kuinka löysitte kumppaninne 50plusmatch-sivustolla?

Ujoina ihmisinä oli vaikea löytää livenä tanssikaveria, joten kumpikin turvautui nettiin ja sieltä toisemme sattumalta löysimme.

Mikä sai teidät kiinnostumaan kumppanistanne

Yhteinen harrastus. Ja samanlainen huumorintaju. Viihtyminen hyvin keskenämme. Ei tarvinnut esittää mitään, vaan sai olla oma itsensä.

Olitteko deittailleet pitkään vai oliko se 'rakkautta ensisilmäyksellä'

Ei todellakaan ollut rakkautta ensisilmäyksellä, pikemminkin päinvastoin. Ensimmäisen tapaamisen lopuksi kumpikin oli sitä mieltä, että meistä ei voi tulla paria, ja se sanottiinkin silloin ääneen. Vaihdettiin kuitenkin yhteystietoja, koska ajateltiin, että voidaan kuitenkin tansseissa käydä yhdessä, vaikkei pariskuntaa meistä tulisikaan.

Parin kuukauden ahkerien tanssireissujen jälkeen alkoi tuntua siltä, että toisesta välittää sittenkin vähän enemmän kuin vaan kaverista. Puolen vuoden kuluttua kihlauduimme. Nyt olemme olleet onnellisesti avioliitossa jo reilut kolme vuotta.

Mitä teitte ensitreffeillänne?

Ensi treffit oli sovittu tanssipaikan oven eteen. Keijo tunnisti Paulan hiuksista. Kampaus oli samanlainen kuin treffipalstalla olleessa tuoreessa takaapäin otetussa kuvassa (pojan rippijuhlien ansiosta). Tanssimme melken kaikkia mahdollisia lajeja, mitä orkesteri soitti, myös polkkaa.

Onko teillä hyviä neuvoa toisille nettideittailijoille?

Ensivaikutus on tärkeä, mutta ei aina se kipinä iske heti. Sitä pitää sytytellä ajan kanssa. Ei pidä pettyä, jos ei heti tunnu jalat liitelevän maan yläpuolella.

Ole rehellinen sekä itsellesi että mahdolliselle kumppanille. Kaikessa. Ei kannata yrittää esittää mitään, koska se ei pidemmän päälle auta asiaa. Jos kumppaniehdokkaassa on jotain, mitä et missään nimessä jostain syystä ymmärrä, keskustele asiasta, onko kyse vain tulkinnassa vai onko niin, että olette eri planeetoilta.

Keskustelua, keskustelua, keskustelua ja tunnustelkaa, onko hyvä olla toisen kanssa vaikka vain olisikin ihan hiljaa. Eli viihtyykö toisen kanssa ilman että tulee painostava olo, jos ei olekaan ääntä ympärillä.

Mitkä ovat tulevaisuudensuunnitelmanne?

Niinkuin vihkipappimme sanoi: Varttukaa yhdessä.

 

Paula ja Keijo

 

"Suuri kiitos rakkauden löytämisestä avullanne."

 

Viesti naiselta, 67

 

"Tämän sivuston avulla elämääni tuli todellakin ihminen jonka kanssa haluan jakaa loppuelämäni. Samanhenkinen, aivan ihana mies.
"

 

Viesti naiselta, 50

 

"Löysin täältä mukavan, rehdin kumppanin ja nyt jatkamme rauhassa tutustumista 👍"

 

Viesti naiselta, 53

 

"Löysin suhteen 50plusmatch-sivustolla. Kiitos teille tästä ajasta."

 

Viesti mieheltä, 58

 

"Kiitos tästä deittisivustosta. Löysin todella ihanan ja kunnon naisen tältä sivustolta ja meillä menee todella hyvin. Onnea kaikille muille että löydätte kumppanin tältä sivustlta ei kannata antaa periksi vaan etsiä. Hyvää jatkoa teille kaikile.
"

 

Viesti mieheltä, 51

 "Ja KIITOS. Löysin täältä kaverin, toivottavasti pitkän suhteen. Hyvältä näyttää nyt!"

 

Viesti naiselta, 68

 

"Olen löytänyt kumppanin kauttanne."

 

Viesti naiselta, 77

 

"Tämän palvelun kautta tapasin hyvän ihmisen. Ttutustuimme tämän deittipalvelun kautta ja avulla. Hyvää työtä teette. Eli kiitos teille."

 

Viesti mieheltä, 64

 

"Olen löytänyt ihanan miehen sivustoltanne..kiitos!"

 

Viesti naiselta, 57

 

"Ihme tapahtui - löysimme toisemme!

Totean vielä, että on upeaa, että seniori-ikäinen voi löytää 50 plussan kautta fiksun kumppanin. Ei tarvitse lähteä etsimään kaljakapakoista. Olisikin melko mahdotonta löytää."

 

Viesti naiselta, 66

 

"Löysin täältä sen, mitä etsin kahdessa päivässä!"

 

Viesti naiselta, 66

 

"Löysin kauttanne uuden ystävän. Kiitos siitä!
ILOA ELÄMÄÄN!"

 

Viesti naiselta, 51

 

"Teidän kautta olen tutustunut ihanaan mieheen ollaan vietetty ihana kesä yhdessä! Sovimme miesystävän kanssa, että voitte kertoa meistä ’Menestystarinoita’ otsikoissanne ! Ystäväni löysi minut täältä sivustolta, kirjoitti ja muutaman viikon päästä istuimme yhdessä kahvilassa kahvilla. Kahvihetki venyi 3 tuntiseksi ja emme ehkä silloinkaan olisi vielä lopettaneet tutustumista, mutta äitini tuli luokseni koska oli syntymäpäiväni. Sen jälkeen olemme olleet yhdessä joka viikonloppu pe-su iltaan. Miesystäväni oli kuullut sivustosta mies tutulta ja luonut profiilin ja ihan selaamalla sivustoa löysi minut, vaikka olin kuvaton ja vanha profiili, minkä ystävätär, joskus on minulle tehnyt, mutta ikä ja muut asiat kuulema kolahti niin, että päätti lähettää viestin ja nyt viihdymme yhdessä kaikki mahdollinen aika mitä viikonlopusta saadaan irti ! Emme asu samassa kaupungissa ja hän on vielä työelämässä !"

 

Viesti naiselta, 53

 "Teidän kauttanne löytyi Rakkaus. Ollaan onnellisia. Kiitos tuhannesti teille."

 

Viesti naiselta, 56

 

"Kiitos mainiosta deittailu sivustosta. Olen löytänyt itselleni RAKKAUDEN, JOTEN LOPETAN. "

 

Viesti naiselta, 60

 

"50plusmatch on hieno suurenmoinen deittipalsta. Hienoa on, kun profiiliin tulee viesti, siitä ilmoitetaan sähköpostissa. Kaikenkaikkiaan paras deittipalsta missä olen ollut. Minä löysin rakkaan kumppanini täältä. Ihanan eläinrakkaan kultaisen miehen. "

 

Viesti naiselta, 55

 

"Löysin itselleni ihanan kumppanin sivustoltanne!"

 

Viesti mieheltä, 63

 

"kiitos aivan ihanasta naisestani, jonka löysin sivustonne avulla, sekä monista mukavista viestittelykumppaneista, jotka auttoivat priorisoimaan asiat mielessäni ja "tervehtymään" naiskielteisyydestäni!!!"

 

Viesti mieheltä, 76

 

"Löysin melkein heti ihanan miehen näiltä sivuilta."

 

Viesti naiselta, 65

 

"Löysin itselleni uuden elämänkumppanin sivustoltanne, oltuani yli seitsemän vuotta leskenä.
Sivustollanne on juuri minun ikäiselleni sopivia kumppaniehdokkaita."

 

Viesti naiselta, 55

 

"Kiitos, kohtasimme kauttanne toisimme, tuskin olisi tapahtunut ilman sivustojanne.
Olemme nyt onnellisesti rakastuneita ja elämä tuntuu taas ihanalta."

 

Viesti mieheltä, 66

 "Emme varmaan koskaan olisi tienneet toisistamme ellemme molemmat olisi liitytty 50plusmatciin samoihin aikoihin. Muutama viikko aluksi viestiteltiin ja soiteltiin lähes päivittäin toisillemme Lappi-Satakunta välillä ja nyt olemme olleet avoparina lähes puoli vuotta. Molemmilla turvallinen olo kun on hyvä ja luotettava elämänkumppani jonka kanssa jakaa tätä tavallista arkea eikä enää tarvitse olla yksin, kiitos teille tästä mahdollisuudesta!"

 

Viesti parilta, 55

 

"Tapasin palstan kautta ihanan elämänkupppanin!"

 

Viesti naiselta, 71

 

"Tältä sivustolta löysin parissa viikossa ihanan rakastettavan samanhenkisen ja ikäiseni miehen. Toivottavasti muillekin käy yhtä hyvin, ettei tarvitse yksinäisyydessään pinnistellä elämää eteenpäin, vaan on rakas kumppani vierellä."

 

Viesti naiselta, 59

 

"Kipinä syttyi ensi kohtaamisesta...katseesta...kosketuksesta...
Kipinä roihahti liekkiin...syntyi tarunomainen
rakkaustarina."

 

Viesti naiselta, 52

 

"Kiitos, löysin onneni tämän sivuston kautta,onnea kestänyt jo viisi kuukautta."

 

Viesti naiselta, 52

 

"Olen tavannut sielunkumppanin ja rakastunut.... enää en ole yksin eikä tarvitse etsiä..."

 

Viesti naiselta, 62

 

"Elämä muuttui ensimmäisellä yrityksellä kertaheitolla mielenkiintoiseksi, kiitos tämän sivuston."

 

Viesti Mieheltä, 60

 

"Löysin rakkauden tämän sivuston avulla. Kiitos loistavasta palstasta."

 

Viesti mieheltä, 60

 "Kyllä kannatti kirjautua sivustolle. Sinnikäs ihailijani sai vakuutettua olevansa minulle se oikea. Nyt jatkamme matkaamme eteenpäin yhdessä."

 

Viesti naiselta, 59

 

"Löysin todella mielenkiintoisen naisen sivustolla !
Lopetan nyt täällä ja keskitymme vain toisimme, näyttää tosi hyvältä ;)
Kiitos !"

 

Viesti mieheltä, 67

 

"Olen kiitollinen palstallenne, sillä jo viikon kuluttua olin täydessä kirjeenvaihdossa miehen kanssa ja hän on käynyt luonani jo kolme kertaa ja itse olen tänään lähdössä hänen kotiinsa. Näyttää siltä, että meidän ei tartte enää etsiä, kunhan vain saamme olla yhdessä."

 

Viesti naiselta, 77

 

"Kiitos tälle palstalle, löysin elämäni miehen täältä
Hyvää kesää kaikille"

 

Viesti naiselta, 62

 

"Uusi suhde tarkoittaa etsinnän päättymistä.kiitos avusta"

 

Viesti mieheltä, 58

 

"Kiitos! hyvä treffipalvelu!"

 

Viesti naiselta, 55

 

"Kiitos teille, löysin aivan mahtavan naisen:)"

 

Viesti mieheltä, 64

 

"Minä olen löytänyt naisystävän teidän sivuilta. Kiitos paljon teille. On pidetty yhtä eli seurusteltu yli kaksi kuukautta."

 

Viesti mieheltä, 60

 "Löysin täältä aarteen :-)

Elämä jatkuu......"

 

Viesti mieheltä, 56

 

"Moi!
Löysin ihanan naisen tätä kautta ja olen tosi onnellinen vaikka etäisyyttä on useampi sata kilometriä, se ei tunnu haittaavan, kun tuntuu että olemme heti samalla aalto pituudella.
Kysymys, miksi nyt vasta löysimme toisemme??? :) :)"

 

Viesti mieheltä, 60

 

"Kiitän siitä että vähän yli viikon kuluttua tapasin miehen jonka kanssa viihdyn hyvin. Kirjoitimme monta viestiä ja tapasimme ja huomasimme että sovimme hyvin yhteen."

 

Viesti naiselta, 54

 

"Sivustonne toi aidon, juuri oikean rakkauden, kiitos! "

 

Viesti naiselta, 55

 

"Löysin etsimäni miehen näiden sivustojen kautta. Vaihdoimme aluksi viestejä ja kun puhelut alkoivat ne kestivät tuntikausia. Näkeminen sitten vihdoin sinetöi kaiken.Olemme nyt täysin onnen huumaamia, suunnitelmissa yhteistä joulua ja yhteisiä matkoja.
"

 

Viesti naiselta, 50

 

"Heti luotuani profiilin huomasin kuvan kivan näköisestä miehestä ja katsoin hänen profiiliaan. Lähetin hänelle kiinnostusviestin ja hän lähetti heti minulle viestin, että kiinnostus oli molemminpuolinen eikä haittaa välimatka reilut 200 km.Hän lähetti viestissään jo puhelinnumeronsakin, johon soitin. Pari muutaman tunnin puhelua riitti saamaan käsityksen, että meillä voisi olla hyvä yhdessä. Ekat treffit sovittiin jo viikonloppuun. Olin ennen tapaamista ehdoton siitä, että lähdetään liikkeelle rauhallisesti ja katsotaan toimiiko kemiat että miltä toisen lähellä olo tuntuu. Kun tapasimme oli lauantai aamu ja hän lähti paluumatkalle vasta maanantai aamuna. Kun näimme toisemme, tiesimme heti että vastakappale on löytynyt. Tästä jatkamme ja toiveemme on että loppuelämämme. En olisi millään uskonut, että viikon päästä liittymisestäni suljen profiilin. Se on täyttänyt tehtävänsä. Kiitos teille!"

 

Viesti naiselta, 52

 

"Kiitos antamastanne mahdollisuudesta löytää hieno ihminen."

 

Viesti mieheltä, 66

 

"Hei! Kiitos, olen löytänyt ihanan kumppanin siivujenne kautta. Varmaan aika tavallinen tarina, ensin viestiä sivulla sitten sähköpostin kautta ja puheluita. Keskustelimme kolme tuntia illassa ja kolmen päivän päästä oli ensi tapaaminen. Nyt olemme olleet joka päivä yhdessä. Viikon olin ollut jäsen, kun kumppani löytyi. Ihanaa!
"

 

Viesti naiselta, 50

 "Kiitos sivuistanne joilta löysin ihanan naisen jonka kanssa alamme nyt tutustua toisiimme!"

 

Viesti mieheltä, 58

 

"Muutaman kirjoittelukerran jälkeen tapasimme ja siitä lähtien olemme olleet erottamattomat... kiintymys on ollut molemminpuolista, nyt puhumme jo rakkaudesta..."

 

Viesti mieheltä, 65

 

"Hei,kiitos sivustosta.Löysin miehen täältä ja en halua enää roikkua täällä.Olin jäsen 1kk ja viikko siitä löysin hänet.Meillä on yhteisiä suunnitelmia elämästä ja olen pitkästä aikaa onnellinen."

 

Viesti naiselta, 54

 

"En jatka enää profiiliani,olen löytänyt näiltä sivuilta ystävän jonka kanssa on syntynyt ihana suhde.
On jotain uskomatonta että tälläiällä voi kokea vielä toisen ihmisen läheisyys näin vahvana,tästä voi syntyä jotain SUURTA ja kaunista.

Kaikkea hyvää ja ihania yhteyksiä näillä sivuilla,rakkauden täyteistä kevättä kaikille "

 

Viesti naiselta, 66

 

"Löysin mukavan naisen näiltä sivuilta,olen nyt naimisissa hänen kanssaan.
Kiitos kaikesta,parempaa lopputulosta en voisi enään toivoa."

 

Viesti mieheltä, 63

 

" Kiitos tästä, että täällä pystyi olemaan ihan vapaasti :)"

 

Viesti naiselta, 52

 

"Kiitän hyvästä ja antoisasta jäsenyydestä sivustollanne.Olen hyvin tyytyväinen ja onnellinen siitä että aikuisille ja kypsään ikään ehtineille ihmisille on oma deittisivustonsa.

Suosittelen sydämellisesti 50plusmatchia!

PS. seurustelee yhä sivustolla vuosi sitten tapaamansa miehen kanssa kanssa"

 

Viesti naiselta, 65

 

"Kiitos toimitukselle,löysin niin ihanan ihmisen,ettei tarvitse enempi enään etsiä."

 

Viesti naiselta, 59

 "Kiitos tästä ajasta, jonka sain viettää sivustolla. Löysin uskomattoman nopeasti ihanan miehen rinnallani ja sielunkumppanin. En uskonut voivani enää tulla onnelliseksi ja saada uuden perheen itselleni. Ihanaa. "

 

Viesti naiselta, 63

 

"Tämä oli mielenkiintoista. Löysin, mitä hain, arkipäivän onnea. Kiitos kaikille ja onnea etsijöille!"

 

Viesti naiselta, 50

 

"Tapasin miehen, jollaista olen hakenut jo kauan tuloksetta. Huumorintajumme natsasi heti ensimmäisellä tapaamisella ja siitä oli todella helppo jatkaa. Taustammekin oli melko lailla samanlainen; kumpikin eronnut ja saman ikäiset aikuiset lapset. Olemme aktiivisesti mukana työelämässä ja vapaa-ajalla pidämme matkustelusta tai sitten ihan vain katsellaan telkkaria ja löhöillään. Kummankin ystävä- ja sukulaispiiri yhdistettynä on laajentunut ihan valtavasti, mikä tuo oman piristyksen suhteeseen. Puhumme paljon keskenämme kaikesta maan ja taivaan välillä ja nauramme samoille asioille. Kotityöt jaamme tasan, eli minä siivoan ja mies laittaa maailman parasta ruokaa:) Emme asu yhdessä ainakaan vielä, mutta siitäkin on jo ollut puhetta. Nyt kun kesälomammekin osuivat samaan aikaan, lähdemme kahden viikon matkalle. Toivottavasti tämä kestää, mutta mitään paineita emme sen suhteen ota.
Kiitos!"

 

Viesti naiselta, 56

 

"Löysin aivan ihanan ihmisen kauttanne. Kaikki \"natsaa\" ihan todella hyvin, huumorintaju, harrastukset jne. Yhteinen matka on jo tilattu, jossa sitten punnitaan 7/24 kestävyyttä suhteessa:) Kiitos!"

 

Viesti naiselta, 57

 

"Elämäni suuri rakkaus oli vain yhden klikkauksen päässä! Kiinnostusviesti ,muutama viesti 50plusmatchin kautta,vaihdettiin sp.osoitteet ja puh.numerot. Tämä kaikki tapahtui vajaassa 3 tunnissa. Pitkiä puheluita kolmena iltana,ikävä ihmistä jo puheluiden jälkeen. Seuraavana iltana hän jo tuli luokseni ja SUURI RAKKAUS oli saapunut elämääni "

 

Viesti naiselta, 54

 

"Kiitos tästä 50+ deittisivustosta. Vakavasti otettavia ehdokkaita kaikki ja yhden kanssa löytyi nopeasti yhteinen sävel ja nyt seurustellaan vakaalla pohjalla :)"

 

Viesti naiselta, 53

 

"Löysin täältä tytön josta en osannut edes uneksia, kiitos!"

 

Viesti mieheltä, 57

 

"'Tässä tapauksessa nainen teki aloitus yhteydenoton. Siinä sitä puolin ja toisin tarinoitiin. Aika normaalia etenemistä oikeiden nimien vaihdoilla ja sitten puh numerojen vaihdoilla. Asiat tuntuivat heti alkuunsa sujuvan ja kumpikin kiinostui toisistamme aina vaan enemmän. Koittihan se ensi tapaaminen vihdoin. Kun hänet näin pihallani ensikerran tajusin oitis että tuon naisen hauaisin omakseni, perhoset hyrisivät masussani jne. Jälkeenpäin sain häneltä kuulla että hänen ensi reaktio oli minua kohtaan " tuossa on minun mieheni". Näin se vaan eteni ja nyt olemme umpi rakastuneita toisistamme.'
"

 

Viesti mieheltä, 50

 "Piti elää yli 50 vuotta, ennen kuin tajusin, mitä oikea rakkaus on. Luulin tietäväni kaiken, kuinka väärässä olinkaan... Pari viikkoa tällä saitilla ja rohkea yhteydenotto riittivät muuttamaan käsitykseni rakkaudesta. Kiitos 50plusmatch!"

 

Viesti naiselta, 52

 

"Olin ollut sivustolla täysjäsenenä pari päivää, kunnes sain yhteydenoton mieheltä, joka asuu n.150 km päässä toisella paikkakunnalla. Hän oli huomannut profiilini ja liittyi heti täysjäseneksi,jotta voisi laittaa minulle viestiä.
Laitoimme pari viestiä ja vaihdoimme puhelinnumerot. Ensimmäinen puhelu taisi kestää pari tuntia ja sovimme heti kohta tapaamisen.
Viihdyimme mainiosti toistemme seurassa alusta alkaen ja huomasimme miten samanlaiset ajatukset meillä on tulevaisuudesta ja yleensä parisuhteesta.
Nyt on tunnettu kuukausi ja oltu yhdessä kaikki viikonloput ja päivittäin vaihdamme kuulumisia soitellen ja textaillen.
Tulevaisuutta on mukava suunnitella ja ensimmäinen yhteinen matka Roomaan on jo tiedossa
Molemmat olemme kokeneet positiivisen yllätyksen löytäessämme toisemme 50plusmatch:in kautta. "

 

Viesti naiselta, 53

 

"Tämä löytämäni suhde alkoi sikäli onnekkaasti että kumpikin haimme tanssi paria itsellemme.
Siinä olemme onnistuneet 100%. Lisäksi luonteemme ja muut pyrkimyksemme ovat kohdanneet.
Toivon kaikille onnistuneita suhteita, kyllä niitä voi löytää 50 plus,n kautta."

 

Viesti mieheltä, 79

 

"Pari päivää ehti profiilini olla sivustolla, kun sain niin kiinnostavan viestin, että oli aivan pakko vastata. Muutama viesti vaihdettiin ja sitten sovimme tapaamisen.

Minua katsomaan tuli mies, jolla oli niin kiltti ja kaunis katse, että ajattelin, ettei ihminen voi olla muuta kuin pelkkää kultaa omistaessaan tuollaiset sielun peilit.

Juhannus on vietetty nyt yhdessä ja edelleen olen sitä mieltä, että olen saanut itselleni kimpaleen kultaa. Jatkossa pitää osata hoivata tätä alkanutta ihmissuhdetta kaikella taidolla ja tunteella."

 

Viesti naiselta, 53

 

"mukava ja viehättävä sivusto !
Olen tavannut sivustoiltanne viehättävän Nais-kumppanini !
Nyt olen tyytyväinen !

Kiitos Teille mahdollisuudestani olla mukana ja kiitos meiltä molemmilta, kun saimme tämän foorumin ja saada tästä mahdollisuutemme :) !
"

 

Viesti mieheltä, 52

 

"hei ja kiitos sivustosta joka on tehty meille vähän vanhemmille järkeville ihmisille, Kiitos
"

 

Viesti mieheltä, 50

 

"Ensikontaksi oli tietenkin sivuston kautta kahden keskinenkeskustelu. Jonkin aikaa kirjoiteltuamme kyseisenä iltana noin kuukausi sitten,hän pyysi puhelin numeroani.Mietittyäni asiaa annoin hänelle numeroni,jonka jälkeen puhelin pirahti.Puhelu oli pitkä ,keskustelimme kaikenlaisista asioista. Tämän jälkeen soittelimme toisillemme päivittäin noin kaksiviikkoa.Jonka jälkeen hän ehdotti tapaamista,johon suostuin.Tapasimme bensaaseman kahviossa,tulimme kumpikin puolitiehen vastaan, paikka oli puolivälissä kummammankin asuinpaikkaa.Voi siellä jutut vain jatkuivat ja jatkuivat. Itselläni oli tunne että menen tapaamaan vanhaa ystävää,puhelin keskustelut tuoneet tunteen että vastassa tuttu henkilö.Tapaamisen loputtua parkkipaikalla lämpimät halaukset ja suukot ,silloin " kolahti". Kummallekkin oli jotain tapahtunut,kun vielä kyseisenä iltana olimme puhelin keskustelussa.Tämän jälkeen olemme tavanneet ja viettäneet yhteisiä lämpimiä hetkiä.Vakaa aikomus jatkaa eteenpäin,syveneekö tunteet toisiamme kohtaan,mitä elämä voi vielä tuoda tullessaan.Voi miten hyvät lämpimät tunteet velloo sydämmen sopukoissa,tunne on molemmilla samanlainen. Näinkin voi tapahtua,voi miten ihana asia.Tästä eteenpäin lämpimin tuntein,olenko löytänyt sielunkumppanin aika näyttää.JEES JUTTU"

 

Viesti naiselta, 63

 

"Hei, liityin lokakuun lopussa sivuille. Heti alusta sain kiinnostusviestejä ja rohkaistuin itsekin niitä lähettämään. Tutustuin sivuihinne, joilla saattoi testata , mitä odottaa suhteelta, millainen itse on toisten seurassa jne. Olin marraskuun alussa vaivaisenluun leikkauksessa. Liikkuminen oli vaikeaa. 50plusmatch sivujen välityksellä olin joidenkin mukavien miesten kanssa ajatusten vaihdossa. Oma kontaktíni on KESTÄNYT heti sivuille kirjauduttuani. Kiitos, kiitos, kiitos sivuistanne!"

 

Viesti naiselta, 67

 "Kahden viikon jäsenyyden aikana löysin jo kaverin johon nyt mielelläni tutustun..."

 

Viesti naiselta, 53

 

"Eräs aivan ihana ihminen löysi minut ja minä hänet heti ekaviikon aikana. Kummallakaan ei ollut kuvaa profiilissa. Meillä harrastukset ja menneisyys (molemmat leskiä ja aviopuolisot menehtyneet samalla tavalla) sopivat yhteen. Olemme tavanneet tanssien merkeissä ja hän on vieraillut ruusuja ja viiniä tuoden luonani. Kännyköitä lataamme yhtenään. Nyt odotamme yhteistä pääsiäislomaa pohjoisessa.Olemme todennet, että on mukavaa olla 15 ja 16 vuotias, vähän hihitellä ym.
"

 

Viesti naiselta, 60

 

Maaretin ja Tepin menestystarina

Miksi valitsitte nettideittailun ja kuinka löysitte kumppaninne 50plusmatch-sivustolla?

Uteliaisuuttani, toimiiko sivusto niinkuin lupaa ja se toimi!

Mikä sai teidät kiinnostumaan kumppanistanne?

Mies löysi profiilini ja lähetti viestin .... kaikki muu meillä natsasi paitsi tanssiminen. Minulla kiinnostus heräsi ja vastasin viestiin.

Kirjoittelujen jälkeen sovimme tapaamisen kahvilaan.

Olitteko deittailleet pitkään vai oliko se 'rakkautta ensisilmäyksellä'

Kahvihetki venyi tunteihin ja siitä se sitten lähti.

Mitä teitte ensitreffeillänne?

Joimme kahvia ja keskustelimme. Vaihdoimme puhelinnumerot.

Onko teillä hyviä neuvoa toisille nettideittailijoille?

Uskalla ensi tapaamiseen, ole rehellinen ja oma itsesi.

Mitkä ovat tulevaisuudensuunnitelmanne?

Vietetään viikonloput yhdessä ja muu vapaa aika.

 

Maaretin ja Tepin menestystarina

 

"Löytyi elinik kumppani heti."

 

Viesti mieheltä, 67

 

"Löysin suhteen 50plusmatch-sivustolla. Kiitos ihanasta miehestä :)

"

 

Viesti naiselta, 57

 

"Olen löytänyt teidän kautta itselleni uuden nais ystävän rakkauden."

 

Viesti mieheltä, 66

 

"Kiitos sivustostanne. Nyt on tullut aika poistua täältä pysyvästi, koska löysin sivuiltanne ihanan miehen. Muutamme yhteen lähiaikoina."

 

Viesti naiselta, 68

 

"Kiitos hyvästä sivustoista.
Löysin sivustoilta ihanan naisen.
Hyvää kesää toimituksen henkilökunnalle."

 

Viesti mieheltä, 58

 

"Teette tärkeää työtä, saatatte ihmisiä jotka muuten eivät koskaan tapaisi, yhteen."

 

Viesti mieheltä, 65

 

"Löysin kumppanin sivuilta"

 

Viesti mieheltä, 78

 

"Hienot 50plus sivut. Löysin sivuilta melko varmasti itselleni sopivan ihmisen. Kiitos !"

 

Viesti mieheltä, 67

 "Kiitos tästä täällä on paljon hyviä ystävä ehdokkaita ja minäkin olen saanut sellaisen tämän kautta joten kiitos vielä kerran"

 

Viesti mieheltä, 66

 

"Kauan sen oikean etsiminen kestikin,mutta hyvää kannattaa odottaa,eikä luovuttaa!"

 

Viesti naiselta, 54

 

"50 plus toimi osaltani hienosti.
On hyvä suhde."

 

Viesti mieheltä, 58

 

"LÖYSIN KULTANI HETI ENSIMMÄISELLÄ YRITYKSELLÄ. MENEMME TÄNÄ VUONNA NAIMISIIN!"

 

Viesti mieheltä, 66

 

"Löysin ihanan kaverin tätä kautta. Saan olla onnellinen siitä. Kiitos tästä kaikesta."

 

Viesti naiselta, 51

 

"Olen löytänyt kolme ystävää. En hakenut romanssia enkä elämänkumppania vaan ystävyyttä. Näin hyvin kävi. Kiitän palvelua erinomaisesta työstä. "

 

Viesti naiselta, 53

 

"Hyvin toimi, kiitos."

 

Viesti mieheltä, 54

 

"Puolen vuoden jälkeen löytyi mukava kumppani!"

 

Viesti naiselta, 55

 

"Hei. Olen löytänyt ystävän.Tämä50piusmach on antanut paljon hauskuutta ja uutta asiaa, juttukavereita."

 

Viesti naiselta, 70

 "Kiitos, palvelu toimi hienosti ja löysin toiveitani vastaavan kumppanin täältä.
Tänä vuonna vietämme joulun jo yhdessä."

 

Viesti naiselta, 64

 

"Hyvä ja siisti deittipalvelu, ei yhtään epäasiallista viestiä."

 

Viesti naiselta, 54

 

"Löysin teidän kautta rakkaan ihminen ja olemme viestitelty/soiteltu minun alku ajasta lähtien kun huhtikuussa tulin tänne. Ja nähty ja hän on myös pitänyt kohtaamisistamme ) ja näemme jatkossa..tunteet ovat kohdanneet meillä. Joten kiitos Teidän sivuston ja palvelun jota tarjoatte seuraa etsiville. Joten en näe tarvetta uusia jäsenyyttä. Kiitos Teille."

 

Viesti mieheltä, 59

 

"Kiitos. Löysin uuden, ihanan ystävän tältä sivustolta."

 

Viesti naiselta, 54

 

"Moi!
palstan avulla löysin elämänkumpanin asumme yhdessä jo puolenvuoden ajan
ja hyvin menee!"

 

Viesti mieheltä, 65

 

"Kiitoksia. Tämä tarina päättyi tällä palstalla vakavaan suhteeseen"

 

Viesti mieheltä, 67

 

" Löysin sivustoltanne maailman ihanimman miehen."

 

Viesti naiselta, 51

 

"Näinkin voi löytyä!
Aluksi en uskonut tähän juttuun olekaan, että sen rakkaan voisi löytää näin.
No pian huomasin että kirjeitä kiinnostuksia rupesi tulemaan.
Sitten mielenkiintoni heräsi erääseen nimimerkkiin ja viestittely alkoi, ei kauvaakaan kun
tuli puhelinnumero johon toivomus saat soittaa ja vaikka laulaakin, keräsin rohkeutta ja soitin.
Muutaman viikon päästä sain viestin,muista me ollaan pari ,no siinä ajattelin että tulipa selväksi enkä oikein tuota vielä silloin uskonut, no tottahan siitä tuli, eipä sen jälkeen ole sydämeen muita mahtunut.
Sain paljon mielenkiintoisia ystäviä tätä kautta, toivon teille kaikille samanlaista onnen tunnetta jonka itse sain.
"

 

Viesti naiselta, 52

 

"Olen löytänyt kauttanne ystävän.Kiitos siitä!
Sivustonne on todella hyvä tapa löytää ystävä!
"

 

Viesti mieheltä, 54

 "Löysin kauttanne ihanan miehen, jonka kanssa synkkasi heti. Ensitapaamisestamme on nyt kuukausi ja olemme todella kiintyneitä toisiimme. Katsotaan miten tässä käy, mutta nyt ainakin tuntuu hienolta!"

 

Viesti naiselta, 51

 

"Löysin ihanan naisen.. kiitos vielä kerran & hyvää syksyä :-)"

 

Viesti mieheltä, 56

 

"Kiva kaveri on löytynyt, kiitos palvelustanne! Ihanaa!"

 

Viesti naiselta, 51

 

"Otamme "pienin askelin"!
"Kel onni on, se onnen kätkeköön",sanotaan runossakin.
Kiitos teille :)"

 

Viesti mieheltä, 67

 

"Kiitos ylläpitäjille, kesä on ollut ihan mukava ja nyt seurustelen. Tulevaisuus näyttää sen, mitä tästä kypsyy."

 

Viesti naiselta, 56

 

"Mieheni oli kuollut ja vierailin ahkerasti surusivustolla, olin ajatellut että elämän on jatkuttava enkä enää jaksanut itkeä ja lukea muiden surullisia kertomuksia; joku kertoi sivustostanne surusivuilla. Kokeilin sivujanne ts. roikuin siellä vuoden verran ja ajattelin jo lopettavani kunnes näin tämän mukavan miehen kuvan ja esittelyn.Mies kirjoitti itsestään tosi hauskasti ja elävästi.
Soittelimme ensin joka päivä ja puhelut aina vaan pitenivät ja pitenivät, juttu luisti molemmilta. Kun puhelut alkoivat olla aina kahden tunnin pituisia niin kysyin mieheltä, että voisimmeko tavata. Tapasimme ensimmäisen kerran kauppakeskuksen kahvilassa. En halunnut, että kummallakaan olisi ns. kotikenttäetu.
Tapailimme ensi alkuun kerran viikossa, kunnes tuli tunne että pitää tavata joka päivä. Työt vähän haittasivat tapaamisiamme :)
Tällä hetkellä remontoimme taloani ja tarkoitus on,.että mies muuttaa tänne asumaan. Ajankohta on vielä auki. Mutta olemme molemmat kovin rakastuneita olleet jo pidempään; mies rakastui minuun aikaisemmin kuin minä häneen. Ajattelin ettei leskirouvan sovi rakastua enää kehenkään.

Uusille deittailijoille sellainen neuvo, että älkää luovuttako kyllä se oikea sieltä löytyy. Vaikka hakeminen kestäisi kauankin; minulla se kesti vuoden joku toinen löytää uuden ihmisen elämäänsä nopeamminkin tai jollakin se kestää vieläkin kauemmin. Kiitokset sivustostanne :)"

 

Viesti naiselta, 52

 

"Löysin kivan miehen sivustoltanne"

 

Viesti naiselta, 62

 

"Tuhannet kiitokset, löysimme kauttanne toisemme!"

 

Viesti naiselta, 50

 

"Löysin kivan miehen 50plusmatch-sivustolta. Ilman näitä sivuja emme olisi varmaankaan koskaan kohdanneet."

 

Viesti naiselta, 51

 "Hyvää kesää.......terkut kaikille sinne things 2 sharen aktiivisille.......kertokaa että löysin aarteen :--)"

 

Viesti mieheltä, 56

 

"Löysin ihanan miehen sivujenne kautta, kiitos Teille. Olen todella iloinen uudesta miehestäni, luulin ettei minulle enää löydy ketään. Toivottavasti muutkin löytävät onnen sivujenne kautta."

 

Viesti naiselta, 63

 

"Löysin ja tutustui maailman ihanimpaan naiseen sivustojenne avustamana. Olemme jo suunnattoman rakastuneita ja käyneet jopa kylpylälomalla kaksistaan. Suunnitelmissa on yhteinen kesä ja tutustuminen Lappiin. Tapahtuneesta olen kiitollinen onnettarelle ja teidän huolenpidollenne. Tästä eteenpäin nautimme vain toistemme seurasta ja haluamme rakastua rauhassa. Kiitos ja hyvää onnea muillekin."

 

Viesti mieheltä, 72

 

"Löysin upean naisen tämän sivuston kautta kiitos teille."

 

Viesti mieheltä, 61

 

"ISO KIITOS hyvästä 50plus sivuista !!!!!!!!

Kaikkea hyvää teille!!!!

Ystävän etsijöille USKOA huomiseen;
jossain on hän,joka odottaa Vain Sinua :)"

 

Viesti naiselta, 54

 

" Liityin sivustollenne 6.1.2015 ja 7.1. sain ensimmäisen viestini näiltä sivuilta elämäni ihanimmalta mieheltä, haluan katsoa mihin tämä tie vie joten ei ole enää tarvetta olla näillä sivuilla. Kiitos"

 

Viesti mieheltä, 61

 

"Kiitos tästä linjasta. Löysin ystävän tätä kautta, toivotaan sen kestävän. Hyvää uutta vuotta!"

 

Viesti naiselta, 60

 

"Löysin ihanan miehen tätä kautta. Oli ollut jäsenenä vain kolme viikkoa, onnistuin nappaamaan heti. Olemme onnellisia yhdessä."

 

Viesti naiselta, 60

 

"Tämä jäsenyys jäi lyhyeksi, toivottavasti. Ehdin olla jäsenenä noin viikon. Löysin ihanan miehen sivustoltanne. Heti ensimmäinen, kenelle laitoin kiinnostusviestin ja kiinnostus olikin sitten molemminpuolinen. Olemme viettäneet tuntikausia puhelimessa puhuen ja vietimme myös ihanan viikonlopun yhdessä. Tästä jatkamme yhteistä matkaa toisiimme tutustuen. Molemmat uskomme, että tää on meidän juttu."

 

Viesti naiselta, 55

 "Minuun oli otettu yhteyttä,mutta ajattelin,nyt en enää jaksa näitä miehiä,tyttäreni sanoi,jos nyt kuitenkin soittaisit,kun olin samalla paikkakunnalla,aikaa oli kolme tuntia junan lähtöön.Tapasimme kahvilassa ja huomasimme ,voimme alkaa viettää aikaa yhdessä.Tämä tapahtui huhtikuussa,nyt on kesä mennyt mökkeillen ,pyöräillen ja tavallisten arkisten asioiden puuhastelussa.Riitoja ei ole tullut,nauramme paljon.Nyt on hyvin,tulevaisuus tuo tullessaan ,mitä tuo,rikasta aikaa on ollut yhdessä."

 

Viesti naiselta, 66

 

"Löysin elämäni miehen nopeasti!:)"

 

Viesti naiselta, 56

 

"Ehkäpä löysin jo etsimäni...Pitää sitten palata takaisin jos hakeminen jatkuu. Kiitos laadukkaasta ja hyvästä sivustosta!"

 

Viesti naiselta, 63

 

"Mahtava sivusto. Löysin ihanan miehen jo parin viikon jälkeen liittymisestä."

 

Viesti naiselta, 52

 

"Olen iloinen - se "neula löytyi heinäsuovasta"..."

 

Viesti naiselta, 53

 

"Kiitos palvelusta. Löysin tutustumisenarvoisen ystävän sivuiltanne.
Tutustumisemme jatkuu ja katselemme mihin se johtaa."

 

Viesti naiselta , 51

 

"Löysin ihanan naisen,ja molemmat haluamme yhdessä eteenpäin.Vain yhdessä menemme , emme enään yksin.

Onnea kaikille palstan käyttäjille,,tää on hyvä paikka.

Kiitos!!"

 

Viesti mieheltä, 55

 

"olen löytänyt elämäni naisen,suosittelen,tätä sivustoa."

 

Viesti mieheltä, 56

 

"Löysimme toisemme tätä kautta! Nyt on hyvä näin :D"

 

Viesti naiselta, 59

 "Hei!Löysin kauttanne miehen jonka kanssa oli alusta asti ihana keskustella.Hän tuli matkan takaa luokseni lentäen ja siitä se alkoi.Nyt olen menossa hänen luokseen,kissan kanssa.Leikkiä laskien "valitsemaan tapettien värejä".Seuraavat 40 vuotta menee onnellisen iloisesti.Kestihän se,ennen kun kolahti.Mutta perillä ollaan!"

 

Viesti naiselta, 52

 

"Tämä sivusto toimi hyvin ja tuloksena löytyi kiva kumppani. Nyt tutustumme toisiimme ja suhde näyttää lupaavalta."

 

Viesti naiselta, 53

 

"maailman ihanin mies löytyi sivuiltanna,puoli vuotta seurusteltu ja voisin vaikka kosia!!!!"

 

Viesti naiselta, 57

 

"Moi :)

Kiitos avusta. Löysin etsimäni :)
"

 

Viesti mieheltä, 58

 

"Löysin aivan ihanan miehen tämän deitisivuston kautta, täydellisen minulle. Olen jo muuttamassa hänen kanssa samaan osoitteeseenkin. En olisi halunnut, enkä osannutkaan lähteä etsimään elämäkumppania mistään kapakasta tmv:sta. Deitti sivusto on mahtava juttu!!"

 

Viesti naiselta, 51

 

"Kiitos hyvästä sivustosta , löysin kumppanin viikossa ja nyt elämä hymyilee!"

 

Viesti mieheltä, 60

 

"Olin aikaisemmin hyvin kriittinen deittipalstojen suhteen. Rohkenin kuitenkin kirjautua sivustoille ja se kannatti. Löysin jo ensimmäisellä kerralla sympattisen ja ihanan miehen, jonka kanssa kirjoittelimme ensin paljon. Nyt olemme tavanneet kahdesti ja olemme huomanneet, että kemiamme sopivat hyvin yhteen. Tutustuminen jatkuu ja tunne on ihana.

Sivusto on fiksusti toteutettu ja elämänarvot-osio mukava lisäys sivustolle. Tein parin kuukauden aikana kaksi väärinkäytösilmoitusta ja niihin reagoitiin heti. Kiitos siitä. Kaunis kiitos sivustoille. Minulle se toi paljon hyvää."

 

Viesti naiselta, 60

 

"löysin elämäni rakkauden, vaikken enää oikein osannut sitä toivoakaan. Niin se vain on, rakkautta on todellisessa elämässä, eikä vain elokuvissa."

 

Viesti naiselta, 55

 

"Hei, ja Kiitokset mukavista sivuista! Suomen parhaat sivut ikäiselleni!
Olen löytänyt näiden sivustojen kautta ELÄMÄNI MIEHEN! "

 

Viesti naiselta, 63

 "Loistava sivusto 50plus jäsenille.

Löysimme toisemme tämän sivuston ansiosta.

Nyt alkoi \"nuoruus\" ja se ihana rakkauden tunne uudestaan, aivan mahtavaa !"

 

Viesti naiselta, 64

 

"Löysin uuden suhteen elämääni teidän avullanne,sain uuden alun elämääni,
teidän sivustonne ansiosta kiitos tästä kuuluu teille."

 

Viesti mieheltä, 66

 

"Kiitos sivustonne löysin Miehen. Hän on sydämellinen, ystävällinen, kohtelias,
kaikin puolin henkilö, jollaista en edes unelmissani uskonut tapaavani. Kaikki sai alkunsa, kun
kirjoitin hänelle ja pian hän jo vastasikin. Jonkin aikaa kirjoiteltuamme tapasimme ja
viihdymme toistemme seurassa. Juttua on riittänyt ja toivottavasti vielä kauan saamme
viettää aikaa yhdessä.... "

 

Viesti naiselta, 50

 

"Kiitos Teille! Olen löytänyt todella mielenkiintoisen ystävän sivistolta ja toivon että suhteemme kehittyy toivottuun suuntaan...
"

 

Viesti naiselta, 55

 

"Kiitos, löysin \"sielunkumppanin\" vaikken ehtinytkään edes kirjautua maksavaksi täysjäseneksi ! "

 

Viesti mieheltä, 65

 

"Tässä foorumissa löytyy monenlaisia ihmisiä, mutta hyvä niin.
Olen nopeasti löytänyt ja hän minut, toisemme toisillemme iloksi. Molempien leskeys on ja siitä tuleva
kokemusmaailma on myös yhdistänyt todella paljon.
Meillä on uusi ihmeellinen maailma, olemmeko teini-iässä toisen kerran? On se tunne että eihän tämä
ole totta. Mutta kun hänelle soittaa, tekstittää, viestittää, ja nautimme yhdessä olemisesta. Siis tämä
on uusi ihmeellinen maailma."

 

Viesti mieheltä, 64

 

"Kiitos vaan, toivottavasti en palaa etsimään uutta suhdetta. Mutta tarvittaessa palaan. helppo tapa tutustua! "

 

Viesti naiselta, 50

 

Tietoa 50plusmatchista - Yksityisyys - Käyttöehdot - Usein kysyttyjä kysymyksiä - Ota yhteyttä

Mobiilisivustolle
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.fi