Kotisivu
Deittisivusto aktiivisille 50-plussille
Kotisivu Menestystarinoita Kuinka tämä toimii?

Tietosuojalausunto MatchMedia BV

Verkkokauppamme kautta käsitellään usein henkilökohtaisia tietoja ja/tai henkilötietoja. MatchMedia BV huolehtii erittäin tärkeiden henkilötietojen huolellisesta käsittelystä. Henkilötiedot välitetään meille suojatusti.

Käsittelymme täyttävät tietosuojalainsäädännön asettamat vaatimukset. Tämä tarkoittaa muun muassa seuraavaa:

  • selitämme selkeästi miten käsittelemme henkilötietoja. Tämä tapahtuu tietosuojalausunnon mukaan;
  • rajoitamme henkilötietojen keruun vain vaadittaviin henkilötietoihin, jotka ovat oikeutettuja;
  • pyydämme ensin nimenomaista lupaa käsitellä henkilötietojasi tapauksissa, joissa lupa on tarpeen;
  • käytämme asianmukaisia turvatoimia henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi ja myös kun niitä käyttävät tilauksen toimenpanijat;
  • kunnioitamme oikeuttasi toimittaa henkilötietosi tarkastettavaksi pyynnöstäsi korjata tai poistaa niitä.

 

MatchMedia BV vastaa tietojenkäsittelystä. Selitämme tässä tietosuojalausumassa mitä henkilökohtaisia ??tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään. .

Suosittelemme, että luet nämä huolellisesti läpi. Tämä tietosuojalausunto on päivitetty 18-04-2018 11:34:00.

 

Henkilötietojen käyttö

Kun käytät verkkokauppamme, saamme tietoja sinulta. Nämä ovat mahdollisesti henkilötietoja. Säilytämme ja käytämme vain henkilötietoja, jotka on määritelty palvelun yhteydessä tai jotka on selvästi annettu käsiteltäväksi.

Käytämme seuraavia tietoja tässä tietosuojalausumassa mainittuihin tarkoituksiin:

  • NAW-tiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Maksutiedot
  • Sukupuoli
  • Käyttäjätunnus
  • Kuva (profiilikuva)
  • Syntymäaika
  • IP-osoite
  • Seksuaalinen mieltymys
  • Religie

Rekisteröityminen

Verkkokaupan tietyissä osissa sinun on ensin rekisteröidyttävä. Tallennamme rekisteröinnin jälkeen henkilökohtaiset tiedot, jotka olet toimittanut valitsemallasi käyttäjätunnuksella. Säilytämme nämä sivut 1-5, jotta sinun ei tarvitse syöttää niitä joka kerta ja jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä palvelun täytäntöönpanon puitteissa.

Emme anna käyttäjätunnukseesi liittyviä tietoja kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä palvelun täytäntöönpanossa, josta päätät kanssamme, tai jos sitä vaaditaan lakisyistä. Jos epäilet petosta tai väärinkäytöstä verkkokaupassamme, voimme luovuttaa henkilötietoja toimivaltaisille viranomaisille.

 

Sisäänpääsy järjestelmäämme

Järjestelmällämme pääset hallintaympäristöön, jossa voit itse lisätä tietoja ja muokata asetuksiasi.

 

Käsittelyjärjestys

Kun teet tilauksen kanssamme, käytämme henkilötietojasi. Tilauksen asianmukaisen käsittelyn takia myös kolmannet osapuolet voivat käsitellä henkilötietojasi. Lue lisää tästä myöhemmin tästä tietosuojalausumasta.

 

Tilauksesi poisto

Voit tilata 50plusmatch.fi - sivuston kautta maksullisen palvelun. Tätä varten tarvitsemme pyytämämme tiedot. Näitä ei käytetä muihin tarkoituksiin.

 

Mainonta

Voimme myös kertoa uusista palveluistamme verkkosivujemme tietojen lisäksi sähköpostitse.

 

Yhteydenottolomake ja uutiskirje

Tarjoamme verkkokaupan kautta mahdollisuuden esittää kysymyksiä yhteydenottolomakkeella, jossa sinua pyydetään antamaan tietoja liittyen kysymykseesi. Valitset itse antamasi tiedot. Lähettämäsiäsi tietoja, kuten lomake ja sähköpostiosoite, säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan kysymykseesi vastaamiseen ja käsittelyyn.

Tarjoamme uutiskirjeen, jonka avulla voimme informoida kiinnostuneita tuotteistamme ja / tai palveluistamme. Jokainen uutiskirje sisältää linkin, jolla voit peruuttaa tilauksen. Sähköpostiosoitteesi lisätään automaattisesti tilaajaluetteloon.

 

App store

Palvelu on ladattu kolmannen osapuolen sovelluskaupasta. Meillä ei ole vaikutusta siihen miten palveluntarjoaja käyttää henkilötietoja. Suosittelemme asiaa Lue asianomaisen palveluntarjoajan tietosuojatiedot.

 

Julkaisut

Käytettäessä verkkokauppamme seuraavat tiedot julkaistaan ??siten, että ne näkyvät Internetissä kaikille, lukuun ottamatta hakukoneita:

  • sukupuolesi
  • syntymäaika
  • profiilisi
  • valitset itse julkaistavat tiedot

 

Mainokset

Verkkokaupassamme on mainoksia.

 

Toimitus kolmansille osapuolille

Voimme siirtää tietosi kumppaneillemme. Nämä kumppanit ovat mukana sopimuksen toteuttamisessa. Näitä kumppaneita voi olla myös EU: n ulkopuolella. Meillä on tiukat sopimukset heidän kanssaan Euroopan puolesta noudattamaan yksityisyyden suojaa koskevia sääntöjä. Siksi pyydämme nimenomaista lupaa erikseen ennen tietojen lähettämistä.

Sosiaalisen median painikkeet sisältyvät verkkokauppaan. Näiden palveluiden tarjoajat keräävät palveluista henkilökohtaisia ??tietojasi.

 

Cookies

Verkkokaupassamme käytetään evästeitä. Myös kolmansien osapuolten kautta sijoitetaan evästeitä.

Kun vierailet verkkokaupassamme ensimmäistä kertaa, näytämme viestin, joka selittää, miksi käytämme evästeitä. Pyydämme lupaa evästeiden jatkokäyttöä varten verkkokaupastamme.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi kautta. Huomaaa, että on mahdollista, että sivusto ei enää toimi optimaalisesti.

Olemme tehneet sopimuksia kolmansien osapuolten kanssa evästeiden ja sovellusten käyttämisestä. Meillä ei kuitenkaan ole täydellistä valvontaa siitä, miten näiden ohjelmien tarjoajat itse käyttävät evästeitä. Lisätietoja näistä sovelluksista ja niiden käyttämisestä, katso näiden osapuolten tietosuojalausunnot (huomaa: nämä voivat muuttua säännöllisesti).

 

Google Analytics

Käytämme Google Analyticsia seuraamaan verkkokauppamme kävijöiden käyttöä. Meillä on yksi käyttösopimus Googlen kanssa tehdä sopimuksia tietojen käsittelystä. Emme myöskään ole antaneet Googlelle mahdollisuutta käyttää Analytics-tietoja muille Googlen palveluille, lisäksi IP-osoitteet on muutettu tuntemattomiksi.

 

Suojaus

Teemme turvatoimiin henkilötietojen väärinkäytösten ja luvattoman pääsyn varmistamiseksi. Erityisesti toteutamme seuraavat toimenpiteet:

  • Henkilötietojen käyttö on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla
  • Käytämme fyysisiä toimenpiteitä henkilötietojen tallentamista koskevien järjestelmien suojaamiseksi
  • Käytämme turvallisia yhteyksiä (Secure Sockets Layer tai SSL), jolloin kaikki tiedot sinun ja verkkosivustostomme välillä on suojattu, kun lisäät henkilötietoja.

 

Säilytysaika

Edellä kuvatut henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin tarvitaan, että tilauksesi saadaan toimimaan, mukaan lukien takuu. Sitten säilytämme tietoja enintään yhden vuoden ajan tilastointitarkoituksiin. Tiedot poistetaan, ellei lakisääteistä velvollisuutta enää ole (kuten maksutietojen säilyttäminen seitsemän vuoden ajan verotuksellisista syistä).

 

Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Edellä kuvatut henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin tarvitaan, että tilauksesi saadaan toimimaan, mukaan lukien takuu. Sitten säilytämme tietoja enintään yhden vuoden ajan tilastointitarkoituksiin. Tiedot poistetaan, ellei lakisääteistä velvollisuutta enää ole (kuten maksutietojen säilyttäminen seitsemän vuoden ajan verotuksellisista syistä).

 

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Suosittelemme tämän tietosuojalausunnon tarkastelemista säännöllisesti, jotta olet perillä näistä muutoksista.

 

Tarkastele ja muuta tietojasi

Yksityisyydensuojaa koskeviin kysymyksiin tai kysymyksiin tarkastuksista ja muutoksista (tai poistamisesta) voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa alla olevien tietojen avulla.

Voit myös lähettää meille pyynnön tarkastella, muuttaa tai poistaa näitä tietoja. Voit myös pyytöä lausunnon tietojen välityksestä eteenpäin tai ilmoittaa, että haluat, että käsittelemme henkilötietoja rajoitetusti.

Väärinkäytön ehkäisemiseksi voimme pyytää sinua tunnistautumaan asianmukaisesti. Jos haluat tarkastella evästeeseen liitettyjä henkilötietoja, sinun on sisällettävä kopio kyseisestä evästeestä. Näet nämä selaimesi asetuksissa. Jos tiedot eivät ole oikein, voit pyytää meitä muuttamaan tai poistamaan näitä tietoja.

 

Valtuus henkilötiedot

Autamme sinua tietenkin mielellämme edelleen, jos sinulla on valituksia henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on myös oikeus tehdä valituksen viranomaiselle yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti henkilötietojen käsittelystä. Voit ottaa yhteyttä meihin henkilötietojen valtuuksista.

 

Yhteystiedot

MatchMedia BV
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
The Netherlands
toimitus@50plusmatch.fi

Tietoa 50plusmatchista - Yksityisyys - Käyttöehdot - Usein kysyttyjä kysymyksiä - Ota yhteyttä

Mobiilisivustolle
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.fi