Elämä ei pääty viidenkymmenen jälkeen, se vasta alkaa! 50plusmatch esittelee ilmainen deittisivusto, joka on suunniteltu juuri sinulle, joka etsii rakkautta ja yhteyttä elämän keski-iässä ja sen jälkeen. Me ymmärrämme elämänkokemuksesi arvon ja haluamme tarjota alustan, joka heijastaa samaa kypsyyttä ja syvyyttä. Tämä on paikka, jossa voit olla oma itsesi, jakaa menneisyytesi ja suunnitella tulevaisuutesi ilman tuomiota. Niille, jotka ovat uusia online-datingissa, tämä sivusto tarjoaa myös tukea ja ohjeita.

  • Profiilit tarkistettu manuaalisesti
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Tutustumisvisa

Kuinka se toimii

Liity

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan käsin

Etsi

Tarkastele profiileja, lähetä viestejä, keskustele, ota yhteyttä

Löydä

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tapaa uusia ihmisiä ilmaisella deittisivustollamme

Ilmainen deittisivusto ei tarkoita heikompaa laatua. 50plusmatch tarjoaa mahdollisuuden luoda oman profiilin, etsiä muita jäseniä ja vastata viesteihin täysin ilmaiseksi. Ilmainen deittisivusto on suunniteltu helppokäyttöiseksi, jotta voit aloittaa dating-matkan vaivattomasti. Lisäksi voit olla varma, että jokainen jäsen ymmärtää ja arvostaa 50+ datingin erityispiirteitä ja haasteita. Sen lisäksi voit jakaa kokemuksiasi ja muistoja muiden jäsenten kanssa, luoda uusia, merkityksellisiä yhteyksiä ja löytää samanhenkisiä ihmisiä. Sivustomme tarjoaa monia toimintoja, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi.

Aloita rakkausmatkasi nyt

Älä odota! Luo ilmainen profiili nyt ja sukella uuteen seikkailuun ilmainen deittisivusto kautta. Ja jos haluat ottaa deittailukokemuksesi seuraavalle tasolle, tutustu edullisiin abonnementeihimme, jotka avaavat vielä enemmän mahdollisuuksia ja toimintoja. Elämässä ei ole mitään sellaista kuin toinen mahdollisuus – tartu siihen nyt! Sinulla on niin paljon annettavaa ja jaettavaa, ja on olemassa joku, joka odottaa juuri sinua. Uusia jäseniä liittyy joka päivä, mikä tekee mahdollisuudesta löytää oikea online-treffien avulla entistä todennäköisempää. Muista, onnea ei voi löytää ellei etsi!

Nainen matkapuhelimella app
Jopa matkapuhelimessa, onpas käytännöllistä

Sovellustamme on helppoa ja miellyttävää käyttää missä tahansa. Lataa sovellus ja tapaa 50plus-sinkkuja.

Logo app store Google play

Miksi valitset 50plusmatchin?

Olemme ainoa deittisivusto vain 50-plussille

Olemme täällä auttaaksemme sinua ja vastaamme nopeasti niin suuriin kuin pieniinkin kysymyksiisi. Autamme sinua aina deittaillessasi.

3.406.535 viestiä lähetetään vuodessa

Jäsenet ovat hyvin aktiivisia: päivittäin lähetetään tuhansia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä.

Tarkastamme kaikki profiilit käsin

Tarkastamme kaikki deittisivustomme profiilit käsin. Lisäksi voit valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tarjoamme 50-plussille deittifoorumin, jossa sinkut voivat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

Turvattu ja suojattu

Verkkosivustomme takaa optimaalisen turvallisuuden suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi kuten pankkitietojasi, jotta voit deittailla turvallisesti.

Testattu parhaaksi

50plusmatch-tietosi suojataan SSL-varmenteella.

Hyödynnä kaikkia 50plusmatchin tarjoamia mahdollisuuksia ja liity nyt