Kumppanit 50plus eivät ole koskaan olleet näin helposti saatavilla kuin nyt, kiitos modernin teknologian ja 50plusmatchin innovaation. Vanhentunut ajatus siitä, että viisikymppisinä rakkauden löytäminen olisi haastavaa, on nyt historiaa. Elämänkokemuksen ja -viisauden myötä syntyy syvä ymmärrys siitä, mitä todella etsimme kumppanista. Meidän avullamme voit löytää unelmiesi kumppanin ikään katsomatta, ja yhdistää elämäsi uuteen jaksoon täynnä intohimoa, ymmärrystä, iloa ja yllätyksiä. Ikä tuo mukanaan paitsi viisautta, myös mahdollisuuden kokea syvempiä ja merkityksellisempiä suhteita. Kumppanit 50plus ovat todistaneet tämän usein.

  • Profiilit tarkistettu manuaalisesti
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Tutustumisvisa

Kuinka se toimii

Liity

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan käsin

Etsi

Tarkastele profiileja, lähetä viestejä, keskustele, ota yhteyttä

Löydä

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Meiltä löydät kumppaneita 50-vuotiaana

Treffisivustomme tekee 50 plussersille kumppanin löytämisestä helppoa, hauskaa ja mielekästä. Sivustollamme tuhannet samanikäiset sinkut etsivät seuraa ja yhdistävät elämänsä kokemuksensa uusien tuttavuuksien kanssa. Kumppanit 50plus ovat löytäneet toisensa kätevän ja yksinkertaisen stappenplanin kautta, joka on suunniteltu erityisesti kypsän iän deittailijoille. Tämä suunnitelma ottaa huomioon erilaiset elämänvaiheet ja tarpeet, jotta jokainen jäsen löytää itselleen sopivan kumppanin. Kun mietit, mistä löytäisit kumppanit 50plus, tiedä että olet oikeassa paikassa.

Astu rakkauden polulle nyt

Oletko valmis löytämään sen erityisen jonkun? Luo profiili nyt ilmaisella deittisivustollamme ja liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat jo löytäneet rakkauden tai uuden ystävyyden 50plusmatchin kautta. Muista, et ole yksin tässä matkassa. Monet muut etsivät samoin kumppanit 50plus -kokemuksia ja ovat löytäneet onnensa meidän sivustomme kautta. Ole rohkea, avaa sydämesi ja anna itsesi kokea uudelleen rakkauden ihme ja seikkailu. Jokainen ansaitsee mahdollisuuden rakkauteen ja onneen, riippumatta iästä. Onko sinulla kysyttävää alustastamme? Ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeemme kautta.

Nainen matkapuhelimella app
Jopa matkapuhelimessa, onpas käytännöllistä

Sovellustamme on helppoa ja miellyttävää käyttää missä tahansa. Lataa sovellus ja tapaa 50plus-sinkkuja.

Logo app store Google play

Miksi valitset 50plusmatchin?

Olemme ainoa deittisivusto vain 50-plussille

Olemme täällä auttaaksemme sinua ja vastaamme nopeasti niin suuriin kuin pieniinkin kysymyksiisi. Autamme sinua aina deittaillessasi.

3.406.535 viestiä lähetetään vuodessa

Jäsenet ovat hyvin aktiivisia: päivittäin lähetetään tuhansia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä.

Tarkastamme kaikki profiilit käsin

Tarkastamme kaikki deittisivustomme profiilit käsin. Lisäksi voit valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tarjoamme 50-plussille deittifoorumin, jossa sinkut voivat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

Turvattu ja suojattu

Verkkosivustomme takaa optimaalisen turvallisuuden suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi kuten pankkitietojasi, jotta voit deittailla turvallisesti.

Testattu parhaaksi

50plusmatch-tietosi suojataan SSL-varmenteella.

Hyödynnä kaikkia 50plusmatchin tarjoamia mahdollisuuksia ja liity nyt