50 Plus Matchilla tarjoamme alustan verkossa tapahtuvalle deittailulle 50-vuotiaille ja sitä vanhemmille, tehden nettideittailusta helppoa ja tehokasta. Voit luoda profiilin muutamalla yksinkertaisella askeleella, joka sisältää valokuvia ja tietoja itsestäsi. Nettitreffi-kokemus 50 Plus Matchissa on suunniteltu yksinkertaiseksi. Tämän jälkeen voit määrittää hakuprofiilisi löytääksesi samanhenkisiä ihmisiä 50plusmatchista. Löydät heidät varmasti, sillä sivustollamme on vain yli 50-vuotiaita sinkkuja, jotka etsivät nettideittiseuraa. Seniorien online-deittailu ei ole koskaan ollut näin helppoa!

  • Profiilit tarkistettu manuaalisesti
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Tutustumisvisa

Kuinka se toimii

Liity

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan käsin

Etsi

Tarkastele profiileja, lähetä viestejä, keskustele, ota yhteyttä

Löydä

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Paras alusta verkossa tapahtuvalle nettitreffi

50plusmatch on paras alusta verkossa ja nettideiteille. Voit tehdä paljon enemmän kuin vain lähettää viestejä mahdollisille kumppaneille dating-sivustollamme. Kun olet täysjäsen, voit esimerkiksi käyttää sosiaalista alustaa nimeltään Things2Share. Tämä toimii kuin eräänlainen Twitter, mutta vain niille 50-vuotiaille ja sitä vanhemmille, jotka haluavat deittailla Suomessa. Lisäksi voit lukea sivustomme menestystarinoita ja jäsenten blogeja saadaksesi tietoa muiden kokemuksista verkossa tapahtuvasta deittailusta. Maksavana jäsenenä voit jopa lisätä oman blogin ja ehkä pian oman menestystarinasi. Siinä on tarpeeksi syitä aloittaa verkossa tapahtuva deittailu nyt!

Aloita verkossa tapahtuva deittailu

Haluatko osallistua 50-plus-deittailuun? Rekisteröidy ilmaiseksi deittailusivustollemme ja luo dating-profiili verkossa tapahtuvalle deittailulle. Liity täysjäseneksi, jos haluat käyttää kaikkia saatavilla olevia ominaisuuksia. Onko sinulla kysyttävää deittailun kustannuksista sivustollamme tai haluatko tietää enemmän muiden verkossa tapahtuvasta deittailusta saamista kokemuksista? Tutustu ehdottomasti toisten tarinoihin blogeissa tai ota yhteyttä meihin. Voit saavuttaa yrityksemme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@50plusmatch.fi.

Nainen matkapuhelimella app
Jopa matkapuhelimessa, onpas käytännöllistä

Sovellustamme on helppoa ja miellyttävää käyttää missä tahansa. Lataa sovellus ja tapaa 50plus-sinkkuja.

Logo app store Google play

Miksi valitset 50plusmatchin?

Olemme ainoa deittisivusto vain 50-plussille

Olemme täällä auttaaksemme sinua ja vastaamme nopeasti niin suuriin kuin pieniinkin kysymyksiisi. Autamme sinua aina deittaillessasi.

3.406.535 viestiä lähetetään vuodessa

Jäsenet ovat hyvin aktiivisia: päivittäin lähetetään tuhansia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä.

Tarkastamme kaikki profiilit käsin

Tarkastamme kaikki deittisivustomme profiilit käsin. Lisäksi voit valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tarjoamme 50-plussille deittifoorumin, jossa sinkut voivat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

Turvattu ja suojattu

Verkkosivustomme takaa optimaalisen turvallisuuden suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi kuten pankkitietojasi, jotta voit deittailla turvallisesti.

Testattu parhaaksi

50plusmatch-tietosi suojataan SSL-varmenteella.

Hyödynnä kaikkia 50plusmatchin tarjoamia mahdollisuuksia ja liity nyt