Seniorideittailu ei ole aina niin helppoa Alankomaissa. Haluat 50-vuotiaana mieluiten deittailla samanikäisiä, mutta sen ikäluokan löytäminen tavalliselta deittisivustolta on vanhemmille usein mahdoton tehtävä. Onneksi on 50plusmatch. Sivustollamme on vain 50-vuotiaita ja vanhempia, ja se on suunniteltu erityisesti deittailua senioreille. Näin näet vain samassa elämänvaiheessa olevien ihmisten profiileja. Lisäksi voit määrittää oman hakuprofiilisi, joka sopii senioreille. Tämä tarkoittaa, että näet vain ne ehdokkaat, jotka vastaavat etsimiäsi kriteereitä. Tämä tekee seurustelusta seniorien kanssa paljon helpompaa ja hauskempaa.

  • Profiilit tarkistettu manuaalisesti
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Tutustumisvisa

Kuinka se toimii

Liity

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan käsin

Etsi

Tarkastele profiileja, lähetä viestejä, keskustele, ota yhteyttä

Löydä

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Monipuolisia vaihtoehtoja seurustelussa senioreille

Deittailu on paljon luovempaa iäkkäiden ihmisten treffisivustollamme. Voit lähettää tavallisten viestien lisäksi paljon muuta sivustollamme. Esimerkiksi on olemassa online-työkalu nimeltä Things2Share, joka on suunnattu senioreille. Se on Twitterin kaltainen alusta, jossa voit jakaa viestejä muiden seniorien kanssa, jotka haluavat deittailla Suomessa. Lisäksi on jäsenblogit ja menestystarinat, joista voit lukea muiden jäsenten kokemuksia. Voit myös tehdä spiderprofiilin. Tämä tekee nettitreffi paljon hauskempaa sinkkusenioreille.

Rekisteröidy ja aloita deittailu

Kiinnostaako sinua seniorideittailu? Rekisteröidy ilmaiseksi sivustollemme! Muutamassa askeleessa luot profiilin ja voit etsiä ihanneparia. Haluatko hyödyntää enemmän seniorideittailusta? Liity maksulliseksi jäseneksi. Näin voit esimerkiksi nähdä, kuka on katsonut profiiliasi ja mikä on muiden jäsenten hakuprofiili. Näin löydät vielä helpommin samanmielisen jäsenen. Onko sinulla kysymyksiä tai haluatko tietää enemmän vanhemmille suunnatusta deittailusta? Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta.

Nainen matkapuhelimella app
Jopa matkapuhelimessa, onpas käytännöllistä

Sovellustamme on helppoa ja miellyttävää käyttää missä tahansa. Lataa sovellus ja tapaa 50plus-sinkkuja.

Logo app store Google play

Miksi valitset 50plusmatchin?

Olemme ainoa deittisivusto vain 50-plussille

Olemme täällä auttaaksemme sinua ja vastaamme nopeasti niin suuriin kuin pieniinkin kysymyksiisi. Autamme sinua aina deittaillessasi.

3.406.535 viestiä lähetetään vuodessa

Jäsenet ovat hyvin aktiivisia: päivittäin lähetetään tuhansia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä.

Tarkastamme kaikki profiilit käsin

Tarkastamme kaikki deittisivustomme profiilit käsin. Lisäksi voit valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tarjoamme 50-plussille deittifoorumin, jossa sinkut voivat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

Turvattu ja suojattu

Verkkosivustomme takaa optimaalisen turvallisuuden suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi kuten pankkitietojasi, jotta voit deittailla turvallisesti.

Testattu parhaaksi

50plusmatch-tietosi suojataan SSL-varmenteella.

Hyödynnä kaikkia 50plusmatchin tarjoamia mahdollisuuksia ja liity nyt