Joka päivä tuhannet sinkku 50 ikäiset löytävät tiensä verkossa tapahtuvaan deittailuun ja monet heistä valitsevat juuri meidän palvelumme. Elämä sinkku 50-vuotiaana on aivan yhtä täynnä romantiikkaa, seikkailua ja jännitystä kuin nuorempanakin. Ja mikä parasta, moni on löytänyt toisen mahdollisuuden rakkaudelle juuri meidän kauttamme. Tämä yhteisö auttaa sinua löytämään uusia ystäviä, jakamaan tarinoita ja ehkä jopa löytämään sen erityisen ihmisen.

  • Profiilit tarkistettu manuaalisesti
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Tutustumisvisa

Kuinka se toimii

Liity

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan käsin

Etsi

Tarkastele profiileja, lähetä viestejä, keskustele, ota yhteyttä

Löydä

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Löydä samanhenkisiä sinkkuja yli 50-vuotiaille

Yksi parhaista asioista 50-vuotiaana seurustelun aloittamisessa on se, että et ole kaukana yksin.On valtavasti muita sinkku 50-vuotiaita, jotka etsivät yhteyksiä ja kumppanuuksia. Tämä treffisivusto on erityisesti suunniteltu yli 50-vuotiaille, joten voit olla varma, että löydät juuri sitä, mitä etsit. On helpompaa kuin koskaan löytää kumppani, joka on samassa elämänvaiheessa kuin sinä ja jakaa samat arvot. Olipa sitten kyse pitkistä kävelyretkistä luonnossa, teatteri-illasta tai yksinkertaisesti rauhallisesta illasta kotona, löydät varmasti samanhenkisiä ihmisiä täältä.

Aloita seuraava luku elämässäsi nyt

Oletko valmis aloittamaan uuden luvun elämässäsi? Aloita nyt luomalla profiili alustallemme ja tutustumalla muihin sinkkuihin 50-vuotiaisiin. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja palvelustamme, ota rohkeasti yhteyttä 50plusmatchiin yhteydenottolomakkeemme kautta. Älä anna elämän suurimpien hetkien liukua sormiesi läpi - astu ulos mukavuusalueeltasi ja löydä se erityinen joku juuri nyt. Jokainen ansaitsee rakkauden ja kumppanuuden, ja nyt on sinun vuorosi löytää onnesi.

Nainen matkapuhelimella app
Jopa matkapuhelimessa, onpas käytännöllistä

Sovellustamme on helppoa ja miellyttävää käyttää missä tahansa. Lataa sovellus ja tapaa 50plus-sinkkuja.

Logo app store Google play

Miksi valitset 50plusmatchin?

Olemme ainoa deittisivusto vain 50-plussille

Olemme täällä auttaaksemme sinua ja vastaamme nopeasti niin suuriin kuin pieniinkin kysymyksiisi. Autamme sinua aina deittaillessasi.

3.406.535 viestiä lähetetään vuodessa

Jäsenet ovat hyvin aktiivisia: päivittäin lähetetään tuhansia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä.

Tarkastamme kaikki profiilit käsin

Tarkastamme kaikki deittisivustomme profiilit käsin. Lisäksi voit valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tarjoamme 50-plussille deittifoorumin, jossa sinkut voivat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

Turvattu ja suojattu

Verkkosivustomme takaa optimaalisen turvallisuuden suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi kuten pankkitietojasi, jotta voit deittailla turvallisesti.

Testattu parhaaksi

50plusmatch-tietosi suojataan SSL-varmenteella.

Hyödynnä kaikkia 50plusmatchin tarjoamia mahdollisuuksia ja liity nyt