Elämänkulun yli 50-vuotiaiden keskuudessa Suomi deitti on nostanut suosiotaan merkittävästi. Suomessa, maassa jossa yöt ovat pitkiä ja talvet kylmiä, Suomi deitti tarjoaa lämpimän mahdollisuuden yhä useammille aikuisille löytää uutta rakkautta ja kumppania jakamaan elämänsä ilot ja surut. Eikö olekin ihana ajatus, että rakkaus voi kukoistaa missä iässä tahansa ja missä päin Suomea tahansa?

  • Profiilit tarkistettu manuaalisesti
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Tutustumisvisa

Kuinka se toimii

Liity

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan käsin

Etsi

Tarkastele profiileja, lähetä viestejä, keskustele, ota yhteyttä

Löydä

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Treffit Suomessa netin kautta

Suomideitti on 50plusmatchin avulla muuttanut tapaa, jolla ihmiset kohtaavat nettideittailun aikana. Tämä ei ole pelkästään treffisivusto; se on yhteisö, joka tukee ja auttaa jäseniään löytämään todellisen yhteyden. Tällä treffisivustolla et voi vain maksaa profiilistasi, vaan myös keskustella ja jatkaa jäsenten kanssa. Tämä mahdollistaa mukavat ja turvalliset keskustelut ennen mahdollista henkilökohtaista tapaamista. Lisäksi, koska 50plusmatch kattaa koko maan, Suomi deitti yhdistää samanhenkisiä singlejä yli 50-vuotiaita kaikkialta Suomesta. Tämän palvelun avulla ei ole väliä missä asut - yhteys löytyy aina.

Aloita uusi luku elämässäsi

Jos tunnet, että on aika aloittaa uusi luku elämässäsi, Suomi deitti on oikea paikka sinulle. Profiilin luominen alustallemme on helppoa ja vaivatonta. Kertoessasi itsestäsi ja toiveistasi voit löytää juuri sen oikean henkilön, joka jakaa arvosi ja unelmasi. Ja jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua matkallasi, tiimimme on valmis auttamaan. Olemme täällä sinua varten, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja aloita seikkailu tänään!

Nainen matkapuhelimella app
Jopa matkapuhelimessa, onpas käytännöllistä

Sovellustamme on helppoa ja miellyttävää käyttää missä tahansa. Lataa sovellus ja tapaa 50plus-sinkkuja.

Logo app store Google play

Miksi valitset 50plusmatchin?

Olemme ainoa deittisivusto vain 50-plussille

Olemme täällä auttaaksemme sinua ja vastaamme nopeasti niin suuriin kuin pieniinkin kysymyksiisi. Autamme sinua aina deittaillessasi.

3.406.535 viestiä lähetetään vuodessa

Jäsenet ovat hyvin aktiivisia: päivittäin lähetetään tuhansia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä.

Tarkastamme kaikki profiilit käsin

Tarkastamme kaikki deittisivustomme profiilit käsin. Lisäksi voit valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tarjoamme 50-plussille deittifoorumin, jossa sinkut voivat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

Turvattu ja suojattu

Verkkosivustomme takaa optimaalisen turvallisuuden suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi kuten pankkitietojasi, jotta voit deittailla turvallisesti.

Testattu parhaaksi

50plusmatch-tietosi suojataan SSL-varmenteella.

Hyödynnä kaikkia 50plusmatchin tarjoamia mahdollisuuksia ja liity nyt