Kun puhumme treffit 50 ikäryhmästä, huomaamme, että rakkaudella ei todellakaan ole ikärajaa. Treffit 50 konseptilla yhdistämme ihmisiä, jotka ovat kokeneet elämää mutta etsivät edelleen sitä erityistä kumppania. Jokainen ihminen kaipaa läheisyyttä ja ymmärrystä, riippumatta siitä, kuinka monta vuotta he ovat eläneet. Elämä on täynnä uusia mahdollisuuksia, ja 50-vuotiaana ja sen jälkeen on aivan yhtä monta mahdollisuutta löytää rakkaus. 50plusmatch ymmärtää tämän ja tarjoaa täydellisen alustan kaikille, jotka haluavat löytää sen erityisen jonkun.

  • Profiilit tarkistettu manuaalisesti
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Tutustumisvisa

Kuinka se toimii

Liity

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan käsin

Etsi

Tarkastele profiileja, lähetä viestejä, keskustele, ota yhteyttä

Löydä

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Treffipalvelu, joka ymmärtää 50-vuotiaiden tarpeet

Treffit yli viidenkymmentä vuoden iässä voi tuntua pelottavalta, mutta se ei tarvitse olla. Treffit 50 lähestymistavalla Ilmaisen treffisivustomme avulla treffien aloittaminen on helppoa ja selkeää. Meidän intuitiivinen sivusto on suunniteltu erityisesti senioreille, mikä tarkoittaa, että voit keskittyä nauttimaan itsestäsi ja löytämään ihmisiä, joiden kanssa todella yhdistät. Tämä treffisivusto on erityisesti suunniteltu aikuisille, jotka ovat täyttäneet 50 vuotta, ja se tarjoaa turvallisen ja mukavan ympäristön datan aloittamiseksi. Meillä on monia menestystarinoita, jotka todistavat, että treffit 50 ei ole vain mahdollista, vaan myös erittäin palkitsevaa.

Aloita uusi luku elämässäsi

Harkitsetko online-datan aloittamista? Luo profiili 50plusmatchissa ja astu ensimmäinen askel kohti uutta rakkauden lukua. Olipa kyse pitkäaikaisen kumppanin löytämisestä tai uusien ystävien tapaamisesta, olet oikeassa paikassa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat saada lisätietoja, tutustu FAQ-sivuumme. Elämässäsi voi olla vielä monia romanttisia hetkiä, ja meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään ne. Anna itsellesi mahdollisuus ja löydä seuraava luku elämässäsi 50plusmatchin kanssa.

Nainen matkapuhelimella app
Jopa matkapuhelimessa, onpas käytännöllistä

Sovellustamme on helppoa ja miellyttävää käyttää missä tahansa. Lataa sovellus ja tapaa 50plus-sinkkuja.

Logo app store Google play

Miksi valitset 50plusmatchin?

Olemme ainoa deittisivusto vain 50-plussille

Olemme täällä auttaaksemme sinua ja vastaamme nopeasti niin suuriin kuin pieniinkin kysymyksiisi. Autamme sinua aina deittaillessasi.

3.406.535 viestiä lähetetään vuodessa

Jäsenet ovat hyvin aktiivisia: päivittäin lähetetään tuhansia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä.

Tarkastamme kaikki profiilit käsin

Tarkastamme kaikki deittisivustomme profiilit käsin. Lisäksi voit valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tarjoamme 50-plussille deittifoorumin, jossa sinkut voivat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

Turvattu ja suojattu

Verkkosivustomme takaa optimaalisen turvallisuuden suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi kuten pankkitietojasi, jotta voit deittailla turvallisesti.

Testattu parhaaksi

50plusmatch-tietosi suojataan SSL-varmenteella.

Hyödynnä kaikkia 50plusmatchin tarjoamia mahdollisuuksia ja liity nyt