Kun puhumme elämänkokemuksesta ja oivalluksista, ikääntyneillä on paljon tarjottavaa. 50plusmatch on deittisivusto 50, joka on luotu juuri teille, jotka tiedätte, mitä elämältä haluatte ja etsitte samanhenkistä kumppania treffisivusto 50+ kautta. Kun ikäluokkasi on huomioitu, voit olla varma, että kohtaat ihmisiä, jotka jakavat samat arvot, muistot ja kokemukset. Elämässä on monia kappaleita, ja jokaisella on tarinansa. Haluamme auttaa sinua kirjoittamaan seuraavaa lukuasi.

  • Profiilit tarkistettu manuaalisesti
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Tutustumisvisa

Kuinka se toimii

Liity

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan käsin

Etsi

Tarkastele profiileja, lähetä viestejä, keskustele, ota yhteyttä

Löydä

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Ihanteellinen deittisivusto yli 50-vuotiaille

50plusmatch ei ole vain deittisivusto 50; se on yhteisö. Yhteisössä, jossa deitti 50 ja treffisivusto 50+ tarkoittavat kypsyyttä, ymmärrystä ja yhteyden etsimistä. Ymmärrämme, että elämäsi tässä vaiheessa voi olla täynnä rikastuttavia kokemuksia ja haluat jakaa ne jonkun erityisen kanssa. Rekisteröityminen sivustollemme on täysin ilmaista. Lisäksi tarjoamme erilaisia abonnementteja eri hinnoilla, jotka avaavat ovia lisätoimintoihin ja mahdollisuuksiin treffisivusto 50+ avulla. Jokainen on ansainnut mahdollisuuden rakkauteen, riippumatta iästä.

Kuinka treffailu toimii sivustollamme?

Elämä treffisivusto 50+ maailmassa on suunniteltu niin, että se on yksinkertaista ja helppoa. Online-deittailu ei ole koskaan ollut näin helppoa senioreille. Tarjoamme yksinkertaisia askeleita, jotta voit aloittaa deittailun ilman turhaa hässäkkää deittisivusto 50 kautta. Ei monimutkaisia rekisteröitymisiä tai vaikeasti ymmärrettäviä ohjeita – pelkästään puhdasta ja helppoa yhteydenpitoa kumppaneita kanssa. Ja mikä parasta, meidän tiimimme on täällä auttaakseen sinua joka askeleella.

Aloita nyt – Luo tili ja sukella seikkailuun

Älä anna elämän parhaiden hetkien lipua ohi. Liity deittisivusto 50 ja treffisivusto 50+ yhteisöön luomalla tälle alustalle tili ja aloita uuden seikkailun. Olipa unelmanasi matkustaa maailmaa kumppanisi kanssa tai viettää hiljaisia iltoja kotona, kaikki on mahdollista. Kukapa tietää, ehkä tuleva elämäsi rakkaus odottaa sinua juuri nyt. Joten, miksi odottaa? Tee ensimmäinen askel kohti uutta alkua nyt. Yhdessä voimme auttaa sinua löytämään sen erityisen jonkun. Löydä mitä nettitreffi tarjoaa sinulle.

Nainen matkapuhelimella app
Jopa matkapuhelimessa, onpas käytännöllistä

Sovellustamme on helppoa ja miellyttävää käyttää missä tahansa. Lataa sovellus ja tapaa 50plus-sinkkuja.

Logo app store Google play

Miksi valitset 50plusmatchin?

Olemme ainoa deittisivusto vain 50-plussille

Olemme täällä auttaaksemme sinua ja vastaamme nopeasti niin suuriin kuin pieniinkin kysymyksiisi. Autamme sinua aina deittaillessasi.

3.406.535 viestiä lähetetään vuodessa

Jäsenet ovat hyvin aktiivisia: päivittäin lähetetään tuhansia viestejä, tykkäyksiä ja chattiviestejä.

Tarkastamme kaikki profiilit käsin

Tarkastamme kaikki deittisivustomme profiilit käsin. Lisäksi voit valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

Tapaa uusia ihmisiä lähelläsi

Tarjoamme 50-plussille deittifoorumin, jossa sinkut voivat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

Turvattu ja suojattu

Verkkosivustomme takaa optimaalisen turvallisuuden suojatakseen henkilökohtaisia tietojasi kuten pankkitietojasi, jotta voit deittailla turvallisesti.

Testattu parhaaksi

50plusmatch-tietosi suojataan SSL-varmenteella.

Hyödynnä kaikkia 50plusmatchin tarjoamia mahdollisuuksia ja liity nyt